Stäng
JUST NU!

STOR KAMPANJ PÅ FÖNSTER!

Vi på Woody kan allt om fönster och fönsterdörrar och är rätt partner för just ditt fönsterbyte! Så kom in och prata fönster med oss – vi har produkterna och tillbehören du vill ha, från varumärkena du gillar.

ORIGINAL ALU

Elitfönsters mest sålda fönster.
Ett fönster med 3-glasisolerruta och trästomme som klätts med tåligt aluminium på fasadsidan. Aluminiumbeklädnad kan du få i ett stort antal kulörer. Dessutom ingår 30 års garanti mot röta.

RETRO

Ett lättskött och välisolerat modernt sidohängt 3-glasfönster, med isolerruta och profilerade invändiga detaljer i trä och en aluminiumklädd utsida. Spröjs och beslag i gammaldags stil ger en nostalgisk känsla.

*Erbjudandet från Elitfönster gäller Original, Retro och Vision.

DESIGN, SÄKERHET
OCH FUNKTION

När du väljer fönster eller fönsterdörrar från NorDan har du redan valt en marknadsledande produkt som kommer att glädja dig och ditt hem i många år framöver.

Vi på NorDan gör det enkelt för dig att välja ett bra fönster. Du behöver bara tänka på det visuella, för ett fönster från NorDan är edan av högsta kvalitet. NorDan – vägen till ditt personliga fönster!

SLÄPP IN DAGSLJUS I HUSET
- FÅ 2.000:- I CASH-BACK!

Under september och oktober 2020 ger VELUX 2.000:- CASH-BACK (återbetalning) på alla VELUX INTEGRA® takfönster och INTEGRA® takfönsterkupoler (0-15°). Välj mellan INTEGRA® El (230V) och INTEGRA® Solar (solcell). Med VELUX INTEGRA® kan du öppna och stänga med bara ett klick på fjärrkontrollen.

* Gäller endast VELUX INTEGRA® takfönster och takfönsterkupoler inköpta under kampanjperioden,
1 september-31 oktober 2020. Fullständiga villkor och ansökan om cash-back görs via velux.se/cashback innan den 30 november 2020.

BYGGFOG ESS 1

  • Snabbhärdande
  • Helt väderbeständig
  • Permanent elastisk fogning/tätning